Waldläufer

De schoenen van Waldläufer optimaliseren het samenspel van spieren, pezen en gewrichten met behulp van de typische Waldläufer comfortfuncties: het uitneembare, voor orthopedische inlegzolen geschikte speciale voetbed, de perfecte pasvorm die de voet optimaal ondersteunt en veel bewegingsvrijheid voor de tenen. Andere kenmerken van het Waldläufer comfort zijn de smalle hiel en de individuele schoenbreedtes.
Hoogwaardig leder, de zorgvuldige handmatige afwerking en een voor voeten optimale en functionele pasvorm garanderen het grootst mogelijke comfort en een duurzame kwaliteit. 

EEN WANDELING DOOR HET BOS

Sinds 1960 ontwerpt en maakt Waldläufer schoenen waarvan de naam eigenlijk alles zegt. In heel Europa zorgen circa 2.500 medewerkers, waarvan 95 in de hoofdvestiging, ervoor dat voeten over de hele wereld van onze comfortabele kwaliteitsschoenen kunnen genieten. Elke dag worden circa 11.000 paar, dat is per jaar circa 2,5 miljoen paar Waldläufer gemaakt – op traditionele wijze, maar met behulp van moderne, milieuvriendelijke techniek.

In onze winkels staat Waldläufer bekend als een zachte en lichte, doch stevige schoen. Waldlaufer is verkrijgbaar in verschillende breedtematen variërend van H, K en M (extra vol en breed). Alle schoenen zijn geschikt voor uw eigen (steun) zolen. 

Zie hieronder een greep uit onze wintercollectie van 2019. Let op, niet alle modellen en kleuren staan in het overzicht. Voor een actueel aanbod raden wij aan om langs te komen in de winkel. 

Preview winter 2019

Nieuwsbrief

Nieuws

02

okt

Wolky Select Week

Van 5 t/m 13 oktober is het weer Wolky Select Week

Lees verder

Contact

 • Adres:

  Plein 1944 - 143, 6511 JH Nijmegen
   
 • Telefoon:

  +31 (0)24 322 69 26 
         
 • E-mail:

  info@ahollandschoenen.nl

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.