Waldläufer

WALDLÄUFER-schoenen zijn niet alleen voor uw voeten. Ze vormen een belangrijk bestanddeel van het totale bewegingsapparaat. Via de voetreflexzones ontstaan verbindingen met andere lichaamsdelen en de verschillende organen. De optimaal op de voeten afgestemde WALDLÄUFER-schoenen hebben daarom een positieve invloed op het algemeen menselijk welzijn.

De schoenen van WALDLÄUFER optimaliseren het samenspel van spieren, pezen en gewrichten met behulp van de typische WALDLÄUFER-comfortfuncties: het uitneembare, voor orthopedische inlegzolen geschikte speciale voetbed, de perfecte pasvorm die de voet optimaal ondersteunt en veel bewegingsvrijheid voor de tenen. Andere kenmerken van het WALDLÄUFER-comfort zijn de smalle hiel en de individuele schoenbreedtes.
Hoogwaardig leder, de zorgvuldige handmatige afwerking en een voor voeten optimale en functionele pasvorm garanderen het grootst mogelijke comfort en een duurzame kwaliteit. Voor dames en heren.

EEN WANDELING DOOR HET BOS

Sinds 1960 ontwerpt en maakt Waldläufer schoenen waarvan de naam eigenlijk alles zegt. In heel Europa zorgen circa 2.500 medewerkers, waarvan 95 in de hoofdvestiging, ervoor dat voeten over de hele wereld van onze comfortabele kwaliteitsschoenen kunnen genieten. Elke dag worden circa 11.000 paar, dat is per jaar circa 2,5 miljoen paar WALDLÄUFER gemaakt – op traditionele wijze, maar met behulp van moderne, milieuvriendelijke techniek.

In onze winkels staat Waldläufer bekend als een zachte en lichte, doch stevige schoen. Waldlaufer is verkrijgbaar in verschillende breedtematen variërend van G (normale breedte) , H, K en M (extra vol en breed). Alle schoenen zijn geschikt voor uw eigen (steun) zolen. 

Bekijk onze merken

Klantenkaart

Bij elke aankoop in onze winkel spaart u punten. Met deze punten spaart u voor korting. U vindt het uitgebreide spaarreglement onder de knop 'contact'. 

Nieuwsbrief

Nieuws

15

jan

Sale continues..

Nu nog meer artikelen toegevoegd! Shop Stretchwalkers van Xsensible, Wolky, Durea en Gabor met hoge korting!

Lees verder

18

dec

Sale bij A. Holland Schoenen

De opruiming is begonnen! Kom snel langs en scoor nu met korting je nieuwe paar schoenen.

Lees verder

Contact

 • Adres:

  Plein 1944 - 143, 6511 JH Nijmegen
             Hatertseweg 815, 6535 ZT Nijmegen
 • Telefoon:

  +31 (0)24 322 69 26 (Plein 1944)
             +31 (0)24 355 38 73 (Hatertseweg)
 • E-mail:

  info@ahollandschoenen.nl

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.