Rieker

Rieker antistress schoenen zijn uniek. De schoenen zijn lichtgewicht, schok absorberend en extreem flexibel. Daarnaast hebben ze net dat beetje extra ruimte waardoor de schoen ook aan het einde van de dag nog comfortabel aanvoelt.

Wie kent Rieker eigenlijk niet? Het bedrijf produceert schoenen voor voeten in heel Europa en is al meer dan 30 jaar aan het groeien. Momenteel werken er meer dan 20.000 mensen voor Rieker in 3 verschillende design units, 16 verkoop units en in de fabrieken in Oost Europa, Noord Afrika en Vietnam. Alles waar het label Rieker op staat, is door Rieker zelf geproduceerd.

Hoe groot een bedrijf ook mag zijn, de kwaliteit staat altijd voorop. Bij ons in de winkel is dat niet anders. Rieker heeft een constante kwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kom eens bij ons binnen en laat u verrassen door wat Rieker u te bieden heeft.  

Remonte

Remonte is het zusje van Rieker. Het merk heeft dezelfde kenmerken als Rieker maar heeft vooral in de winter meer schoenen die worden geproduceerd in een lederen uitvoering. 

Zie hieronder een greep uit onze wintercollectie van 2019. Let op, niet alle modellen en kleuren staan in het overzicht. Voor een actueel aanbod raden wij aan om langs te komen in de winkel. 

Preview winter 2019

Nieuwsbrief

Nieuws

02

okt

Wolky Select Week

Van 5 t/m 13 oktober is het weer Wolky Select Week

Lees verder

Contact

 • Adres:

  Plein 1944 - 143, 6511 JH Nijmegen
   
 • Telefoon:

  +31 (0)24 322 69 26 
         
 • E-mail:

  info@ahollandschoenen.nl

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.