Gabor

Gabor is een Duits kwaliteitsmerk dat al sinds 1949 tot de meest toonaangevende schoenenbedrijven van Europa behoort. Het doel van Gabor is om voor iedere individuele persoon de schoen met de perfecte pasvorm te maken. Een Gabor schoen moet er niet alleen mooi uit zien, maar ook comfortabel zitten. Veel mensen herkennen het: je koopt een paar schoenen dat er leuk uit ziet, maar eenmaal thuis worden de schoenen nooit gedragen omdat ze niet lekker zitten. Alleen door uitmuntend design te combineren met draagcomfort maak je van schoenen een duurzame investering. En dat is geen overbodige luxe: wist je dat we tijdens ons leven ongeveer tweeënhalf keer de wereld rond lopen? Dat wil je niet op de verkeerde schoenen doen!

DUITSE ‘DEGELIJKHEID’

Gabor Shoes AG, gevestigd te Rosenheim, is een toonaangevende fabrikant van kwalitatief hoogwaardige, modieuze damesschoenen. Naast dat Gabor modieuze actuele schoenen aanbied, zijn pasvorm en kwaliteit belangrijke kenmerken van het merk. Gabor is een echt familiebedrijf dat al 100 jaar bestaat. Het beleid word momenteel gevoerd door de tweede generatie, Achim Gabor. Deze jarenlange ervaring en het stellen van alleen de hoogste eisen aan ieder paar schoenen hebben Gabor gemaakt tot het merk wat het nu is.

Prominent aanwezig in onze winkel is de shop-in-shop van Gabor. Een ruim aanbod in modieuze damesschoenen met een heerlijke pasvorm. Van Gabor wij ook schoenen aan in maat 2½ en maat 9 (respectievelijk maat 35,5 en maat 43). 

Zie hieronder een greep uit onze voorjaarscollectie van 2020. Let op, niet alle modellen en kleuren staan in het overzicht. Voor een actueel aanbod raden wij aan om langs te komen in de winkel. 

Preview zomer 2020

Wintercollectie 2019

Nieuwsbrief

Nieuws

02

okt

Wolky Select Week

Van 5 t/m 13 oktober is het weer Wolky Select Week

Lees verder

Contact

 • Adres:

  Plein 1944 - 143, 6511 JH Nijmegen
   
 • Telefoon:

  +31 (0)24 322 69 26 
         
 • E-mail:

  info@ahollandschoenen.nl

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.