Think

"Gezonde" schoenen hoeven helemaal niet lelijk te zijn. Ze kunnen echter wél een beetje "anders" zijn. Anders, omdat ze niet de standaard mode volgen. Think! schoenen zijn vaak net even anders. Anders ook omdat ze zijn ontstaan en zich ontwikkeld hebben vanuit elementaire anatomische en orthopedische principes. Schoenen van Think!, je houdt ervan of net niet.

Natuurlijke schoenen

Think! produceert al meer dan 20 jaar schoenen volgens strenge ecologische normen. Ze gebruiken daarbij materialen die vriendelijk zijn voor de mens én voor de natuur. In tegenstelling tot de massaproductie in lageloonlanden, wordt elke schoen vervaardigd met de hand, op een schoenleest, zoals de eeuwenoude traditie het voorschrijft. Voor Think! is duurzaamheid een belangrijk basisprincipe, daarom produceert Think! elke schoen met een waakzaam oog voor hernieuwbare natuurlijke rijkdommen.

Think! staat bij ons in de winkel voor kleur, kwaliteit en diversiteit. De schoenen worden (deels) gemaakt van plantaardig gelooid leer en zijn daardoor geschikt voor mensen met een chroom allergie. Door dit natuurlijke looiingsproces is iedere schoen uniek, net als iedere persoon uniek is.

Zie hieronder een greep uit onze zomercollectie van 2019. Let op, niet alle modellen en kleuren staan in het overzicht. Voor een actueel aanbod raden wij aan om langs te komen in de winkel. 
 

Preview zomer 2019

Bekijk onze merken

Klantenkaart

Bij elke aankoop in onze winkel spaart u punten. Met deze punten spaart u voor korting. U vindt het uitgebreide spaarreglement onder de knop 'contact'. 

Nieuwsbrief

Nieuws

15

jan

Sale continues..

Nu nog meer artikelen toegevoegd! Shop Stretchwalkers van Xsensible, Wolky, Durea en Gabor met hoge korting!

Lees verder

Contact

 • Adres:

  Plein 1944 - 143, 6511 JH Nijmegen
             Hatertseweg 815, 6535 ZT Nijmegen
 • Telefoon:

  +31 (0)24 322 69 26 (Plein 1944)
             +31 (0)24 355 38 73 (Hatertseweg)
 • E-mail:

  info@ahollandschoenen.nl

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.