Durea

De kwaliteit van Durea-schoenen wordt gekenmerkt door een perfecte pasvorm en een langdurig vormbehoud. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste en vertrouwde productietechnieken. Met de grootste zorg selecteert Durea haar leer bij de beste looierijen in Italië. De leesten, zolen, voetbedden en hakken worden in Drunen ontwikkeld. Het productieproces bestaat vrijwel uitsluitend uit mensenwerk. Iedere schoen kent gemiddeld 200 handelingen, verricht door ervaren, vakbekwame medewerkers in de eigen Durea fabrieken. Iedere handeling wordt nauwkeurig gecontroleerd, zodat de producten tiptop in orde zijn voor ze naar de klant worden gebracht.

BRABANTSE GEZELLIGHEID

Het familiebedrijf Durea maakt in Drunen al 65 jaar comfortabele damesschoenen met een modieuze uitstraling en een perfecte pasvorm. Sinds de oprichting van Durea in 1948 door Petrus van Drunen hebben er drie generaties aan het roer gestaan en is de vierde alweer in aantocht. Door de jaren heen heeft Durea het vakmanschap weten te behouden én is het bedrijf meegegaan met de tijd. Durea investeert in moderne technieken en blijft op de hoogte van de laatste modeverschijnselen en de wensen van de klanten.

Durea staat bij ons in de winkel voor gegarandeerd succes. De schoenen zijn sterk en duurzaam met een eigentijds design. Waar Durea voorheen bekend stond om haar degelijkheid is het merk momenteel bezig met een inhaalslag wat betreft uiterlijk zonder de kwaliteit te vergeten. Van Durea bieden wij verschillende breedte maten, variërend van maat G tot maat K. Durea is tevens geschikt voor uw eigen (steun) zolen.

Zie hieronder een greep uit onze wintercollectie van 2019. Let op, niet alle modellen en kleuren staan in het overzicht. Voor een actueel aanbod raden wij aan om langs te komen in de winkel. 

 

Preview winter 2019

Nieuwsbrief

Nieuws

02

okt

Wolky Select Week

Van 5 t/m 13 oktober is het weer Wolky Select Week

Lees verder

05

sep

Nieuwe collectie online!

De modellen voor de winter van 2019 staan online.

Lees verder

Contact

 • Adres:

  Plein 1944 - 143, 6511 JH Nijmegen
   
 • Telefoon:

  +31 (0)24 322 69 26 
         
 • E-mail:

  info@ahollandschoenen.nl

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.