Piedi nudi

Kenmerkend voor de Piedi Nudi schoenen zijn de mooie bewerkte Italiaanse leersoorten die op basis van een speciaal procedé worden behandeld waardoor ze als het ware tot leven komen. Uitgangspunt van Piedi Nudi is dat de schoenen er niet alleen fantastisch uitzien maar ook bijzonder lekker zitten. Zo is de pasvorm ruim comfortabel en heeft elk model een aantal ingebouwde comfort elementen waaronder een uitneembaar voetbed en een schokabsorberende polyurethaan zool.

Eigenzinnige schoencollecties die modieus design combineren met puur comfort. De styling van Piedi Nudi is vernieuwend en speciaal ontwikkeld voor vrouwen die vlotte comfortabele schoenen willen dragen.

Piedi Nudi is een relatief nieuwe naam in de schoenenbranche. Piedi Nudi bestaat pas sinds 2011. Het merk is modieus, vrouwelijk, maar met een stoere twist. Alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed en zijn dus geschikt voor uw eigen (steun) zooltjes.

MJUS

Het zusje van Piedi Nudi is het merk MJUS. MJUS kenmerkt zich door een modieuze uistraling, maar niet zonder comfort uit het oog te verliezen. Het merk bestaat sinds 2007 en is dus al iets langer op de markt dan Piedi Nudi, maar qua collectie zijn beide goed met elkaar te vergelijken.

Het grote verschil tussen beide is dat MJUS niet geschikt is voor uw eigen (steun) zooltjes. Daarnaast bieden zij wel een uitstekend voetbed en perfecte pasvorm. De collecties zijn casual maar vrouwelijk,vooruitstrevend en uniek in haar eigen stijl. De materialen zijn ieder jaar een lust voor het oog, en worden geproduceerd door lokale producenten in Italië. 

 

Mjus winter

Bekijk onze merken

Klantenkaart

Bij elke aankoop in onze winkel spaart u punten. Met deze punten spaart u voor korting. U vindt het uitgebreide spaarreglement onder de knop 'contact'. 

Nieuwsbrief

Nieuws

15

jan

Sale continues..

Nu nog meer artikelen toegevoegd! Shop Stretchwalkers van Xsensible, Wolky, Durea en Gabor met hoge korting!

Lees verder

18

dec

Sale bij A. Holland Schoenen

De opruiming is begonnen! Kom snel langs en scoor nu met korting je nieuwe paar schoenen.

Lees verder

Contact

 • Adres:

  Plein 1944 - 143, 6511 JH Nijmegen
             Hatertseweg 815, 6535 ZT Nijmegen
 • Telefoon:

  +31 (0)24 322 69 26 (Plein 1944)
             +31 (0)24 355 38 73 (Hatertseweg)
 • E-mail:

  info@ahollandschoenen.nl

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.