Over ons

A. Holland schoenen, al sinds 1926 een begrip in Nijmegen en een echt familiebedrijf!
Met onze winkel in hartje Nijmegen staan wij garant voor persoonlijke bediening, veel kennis van zaken en een zeer uitgebreide collectie.

Wij zijn gespecialiseerd in de betere merk- en pasvorm schoenen voor dames. Breedte maten of eigen steunzolen zijn voor ons geen enkel probleem.
Onze zeer uitgebreide collectie geschikt voor uw eigen (steun) zolen bestaat uit merken als Durea, Finn Comfort, Waldläufer, Wolky, Lerora en Xsensible.

Daarnaast bieden wij altijd een divers aanbod van merken zoals Ara, Rieker en Remonte, en merken die wij zelf importeren uit Italië. U bent ook bij ons aan het goede adres voor een prachtige tas van het merk Suri Frey.

Van het zeer bekende en super comfortabele merk Wolky hebben wij de alleenverkoop voor Nijmegen en bieden u hierin dan ook de totale collectie.
Een nieuwe ontwikkeling is dat wij naast onze bestaande Wolky shop-in-shop nu tevens een Gabor shop-in-shop hebben. Gabor is een divers merk dat aansluit bij de huidige trends en zich onderscheid in pasvorm.

Wij hebben bewust gekozen voor ervaren personeel, die onze klanten op een prettige manier van dienst willen zijn. Kortom, wij zijn een zaak die uw vertrouwen meer dan waard is en wij verheugen ons op uw bezoek.

Wij zijn gevestigd aan het Plein 1944 (hartje stad, aan de kant van de Primark). Onze winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en in het centrum bevinden zich verschillende parkeergelegenheden zoals de parkeergarage Mariënburg of Molenpoortpassage.
 

Winkel vanuit achterin

CONTACTGEGEVENS

PLEIN 1944

Plein 1944 nr. 143
6511 JH Nijmegen
024-3226926

 

BTW: NL002208114B19
KVK: 63084945

Nieuwsbrief

Nieuws

10

apr

De nieuwe collectie is binnen

Kom snel langs voor de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Lees verder

01

feb

50% korting wintersale

Vanaf 2 februari 09:30 geven wij op alle laatste paren 50% korting.

Lees verder

Contact

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Voor het gebruik van deze website is het toestaan van cookies noodzakelijk. Meer informatie.