Bedrijfsbezoek Gabor Rosenheim

29

jan

Afgelopen maand zijn wij op bedrijfsbezoek geweest bij Gabor Shoes AG in Rosenheim.

Het is altijd leuk als we worden uitgenodigd bij Gabor om de nieuwste trends te mogen bekijken. Schoenen zijn immers onze passie en Gabor blijft een van onze favoriete merken. Over een maandje begint onze inkoop voor de herfst/winter collectie alweer en dit is altijd een mooie voorbereiding hierop. 

In twee dagen hebben wij  de nieuwe collecties (Fashion en Comfort) mogen zien, voelen en beoordelen. Gabor is een merk dat nauw luistert naar hun klanten en wij mogen dus ook feedback geven op de nieuwe modellen. Niet dat dit nodig is natuurlijk, maar de optie is er zeker. Beide collecties, zowel Fashion als Comfort zaten weer boordevol mooie laarsjes, prachtige schoenen en fantastische sneakers. Iets waar ons hartje sneller van gaat kloppen.

De trends voor aankomende winter bestaan uit; veel zwart, grove zolen (lees hier: goede demping ;)), lakleer, studs, kettinkjes en schrik niet: Panterprints!

Naast de collectie presentatie werden wij ook uitgenodigd om het logistiek centrum te bezoeken. Dit centrum ligt in Mindelheim en is recentelijk uitgebreid zodat Gabor nog beter haar klanten kan bedienen. Nederland is exportland nummer 1 voor Gabor en door deze uitbreiding hopen zij in de toekomst nog sneller de schoenen bij ons in huis te hebben.
 

Aankomende maand gaan wij weer naar Milaan voor nog meer trends en ontwikkelingen en natuurlijk de inkoop van prachtige Italiaanse merken. Houd onze website dus goed in de gaten voor meer informatie en leuke verhalen.
 

Ga terug

De nieuwe collectie is binnen

Kom snel langs voor de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Lees verder

50% korting wintersale

Vanaf 2 februari 09:30 geven wij op alle laatste paren 50% korting.

Lees verder

Collectie preview online

Bijna alle afbeeldingen van onze voorjaarscollectie staan online.

Lees verder

Wintersale is gestart!

We hebben weer een onweerstaanbare selectie schoenen van topmerken in de aanbieding! Van comfortabele stappers tot stijlvolle exemplaren, er is voor ieder wat wils.

Lees verder

Hemelvaart & 2e Pinksterdag geopend

Wij zijn met Hemelvaart en Tweede Pinksterdag geopend van 13:00 tot 17:00

Lees verder

Nieuwsbrief

Nieuws

10

apr

De nieuwe collectie is binnen

Kom snel langs voor de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Lees verder

01

feb

50% korting wintersale

Vanaf 2 februari 09:30 geven wij op alle laatste paren 50% korting.

Lees verder

Contact

 

Wilt u ook een betere verkoop?

© A. Holland Schoenen

Voor het gebruik van deze website is het toestaan van cookies noodzakelijk. Meer informatie.